China Abrasives I/E Corp.

.
Powered by www.fuzing.com - Where buyers and suppliers connect! for trade leads.

 



China Abrasives I/E Corp.
China Abrasives I/E Corp.

Dear friends,

We, the largest & most professional & most reliable manufacturer and exporter in Abrasives, Refractories, Bonded abrasives, Coated abrasives, Superhard products & relative products etc in China. We can supply you the products on below,

-Abrasives
a. Brown Aluminum Oxide, White Aluminum Oxide, High pure Aluminum Oxide, Pink Aluminum Oxide, Single Crystal Aluminum Oxide, Zirconia Aluminum Oxide, Black Aluminum Oxide
b. Garnet
c. Black Silicon Carbide, Green Silicon Carbide
d. Boron Carbide
c. Si3N4
d. Steel Grit/Shot
e. Plastic Media

-Bonded Abrasives
a. Vitrified-bonded Grinding Wheels Series
b. Resinoid Bonded Wheel series
c. Special type small grinding wheels & small mounted wheels
d. Grinding wheels
e. Whetstone & abrasives segment

-Coated Abrasives
a. Non-woven products
b. Coated abrasives cloth selection chart
c. coated abrasives
d. abrasive disc/Flap wheel/sanding block etc.

-Superhard abrasives & Its products
a. Cubic Boron Nitride
b. Diamond Fickert
c. Synthetic Diamond
d. Coated Diamond & coated CBN
e. Polycrystalline Diamond Composities
f. Polycrystalline Wire Drawing Die Blanks
g. Diamond Wheels & CBN Wheels
h. Diamond Saw Blade
I. PDC Bits
J. Diamond Wire Saw
K. Diamond Wire Saw
L. Diamond Brazed Products
M. Diamond Roller & Grinding Wheels
N. Diamond Fickert
O. Diamond Segments
P. Polishing Tools

-Engineering Ceramic Material
a. Alumina Ceramic Products
b. Alumina Grinding Media

-Silicon Carbide Products
a. Recrystalized Silicon Carbide Products
b. Silicon nitride bonded Silicon Carbide Products

-Boron Carbide Products

-Abrasives Blasting & Chips
a. Abrasive Blasting
b. Polishing Products

-Refractory materials & Its products
a. Alumina Bubble
b. Magnesium Olive Sand
c. Fused Silica
d. Aluminate Cement
e. Fused Mullite and spinel
f. Stablilized Zirconia
g. Monoclinic Zirconia
h. Ferro-silicon
I. Industrial Silicon
J. Micro Silica
k. Bauxite
l. Other Refractory products
M. Tabular Alumina

-Chemicals materials
a. Titanium Dioxide Pigment
b. Oxalic Acid
c. Tri-Calcium Phosphate
d. Inorganic chemicals
e. organic chemicals
g. pharmaceuticals intermediates products

-Glassfibre Reinforcements

-Glass Beads
a. Glass beads for Road Marking paint
b. Glass beads for Sandblasting
c. Glass beads for Decoration use

-Graphite & Its products
a. Graphite electeode
b. Special type of carbon products

-Construction ceramic materials
a. Glazed porcelain tiles series
b. Polished tiles series
c. micro silica

-Relative Equipments
a. The Coated Abrasives Production Line
b. Mixer/HydraulicPress/Finishing Machines/Modules
c. Special Equipment for Ceramics & Stones
d. Special Equipment for Manufacturing Diamond Saw Blade
e. Grinder
f. Kiln /Press For Resin Reinforced Cutting And Depressed Center Wheel
g. Industry Kiln
h. Glass Fumace
i. Geramic Tile Equipment
j. Polishing Machine
k. Complete equipment for aluminumshaps extruding production line

-Food Processing Machine
a. Meat grinding
b. Bone sawing machine series
c. Meat grinding
d. Cold(hot) drink machine
e. Ice cream machine

-Bearing

-Pool products:Wig
a. Color rings
b. Hair pieces
c. Medical wigs
d. Human hair wigs
e. wig

-Seals and Sealants
a. Sealants
b. Quick rings and Rotary rings
c. Piston Seals
d. Rod Seals
e. Rod & Piston Seals
f. Wiper
--Welding & Battery Charger

Our products is good, price is competitive , and our service is full around. Don’t hesitate to contact us for more information, I’ll do my best to satisfy you.

Looking forward to your kind enquiry later when you’re free.

Your sincerely, XUE LINA(sales manager)
China Abrasives I/E Corp.




Green Silicon Carbide for Abrasives use and Wire Sawing use

Green Silicon Carbide for Abrasives use and Wire Sawing use

Black Aluminum Oxide or Fused Alumina

Black Aluminum Oxide or Fused Alumina

Zirconia Aluminum Oxide(ZA)

Zirconia Aluminum Oxide(ZA)


Brown Fused Aluminum or Aluminum Oxide(Corundum)

Brown Fused Aluminum or Aluminum Oxide(Corundum)

White Fused Alumina for Refractory and Abrasives use

White Fused Alumina for Refractory and Abrasives use

Tabular Alumina (Plate Corundum)

Tabular Alumina (Plate Corundum)


Black Silicon Carbide for Sandblasting & Bonded/Coated Abrasives etc

Black Silicon Carbide for Sandblasting & Bonded/Coated Abrasives etc

Silicon Carbide For Solar Wafer/Semiconductor Wire Sawing

Silicon Carbide For Solar Wafer/Semiconductor  Wire Sawing

Glass bead for Blasting use & Thermoplastic Paint & Grinding media

Glass bead for Blasting use & Thermoplastic Paint & Grinding media


Company Type : Manufacturer
Contact : Lina Xue
Address : No.183 Zhongyuan West Road
, Henan, 450006
China
Telephone : [86] (371) 67623117
Fax : [86] (371 ) 67637777
Web Site : www.china-abrasives.com
Name(s) of Principals : MR.YUAN JINYU
Commenced Business : 1981
At This Address Since : 1981
Number Of Employees : 150
Company Certifications : ISO9000
See All Our Listings (13)





Products 0 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z

Companies: 0 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z
Home | Terms of Service | Privacy Policy | Contact Fuzing.com! | Popular Pages
Follow us on Twitter and Facebook
Copyright © 2003-2009 Fuzing.com, All rights reserved